Rosanna

En ny teckning - WIP
Jag har inte gjort så mycket under de senaste veckorna, sovit mest. Jag har varit så trött. Det är jag fortfarande. Önskar att jag hade haft mer energi till saker jag tycker om, som att rita. Jag påbörjade ett porträtt på ett 50x70 pastell-ark av Fabriano, och jag är förvånad över att jag faktiskt kom en bra bit in på bilden utan att tröttna. 
 
Här är lite utav processen. Bilderna är publicerade på Instagram. 
Jag har använt PanPastels som en bas, och färgpennor (Caran D'ache och Faber Castell) över det. Har även använt en vit akrylpenna från Posca som slingor på håret.
 
 
Det började med en skiss jag tyckte om, jag skissar sällan, får göra det oftare. Började på en 100x100cm canvas som redan hade färg, men det blev inte bra, så knöligt att måla över allt, så jag började som sagt på 50x70 pastellpapper istället. 

Snart laddar jag upp en till WIP, för detta var inte allt. 
DIY chokers
Hey there. 
Idag är en sån dag, precis som alla andra dagar, lol, då jag tappar ord. Jag vet inte vad jag ska säga, och det är ännu svårare att få ett bra flow när jag skriver och försöker förklara vad jag hållt på med... För vad tusan är det jag gjort nu då? Jag tror, eller snarare vet att jag har ett kreativt begär, jag vill vara kreativ varje dag. Ibland är jag det, också. Däremot har jag ofta art blocks, och försöker att vara kreativ, inte att det blir påtvingat och att det är därför jag inte gör något, utan för att när jag har art blocks, så känner jag den fysiskt. Jag känner den som ett illamående och en konstig känsla i armarna. Kanske måste kolla upp det där... för det låter inte klokt när jag väl skriver det. 
Kolla! Nu kom flowet tillbaka, jag har skrivit mer än vad jag förväntats mig själv göra. Då ska jag väl försöka berätta vad i helsefyr jag håller på med. 
Jag dekorerar chokers - av ljusmanchetter som jag hittat på loppis! Vissa manchetter har till och med varit använda, för det har runnit stearin på dem. Inte så jättetrevligt, men de blir faktiskt jättesnygga. Nej, jag har inte hybris. Andra har också kommenterat positivt. 
Alla chokers kostade 10kr styck på Monki, förutom den rosa som jag nog hittat på Gina Tricot. Bra köp, Rosa, bra köp!! Här kommer en lite närmare titt på mina kreationer.
Och här har jag på mig min favorit utav alla 6 stycken:
Jag har använt limpistol från Panduro för att sätta fast blommorna/bladen/äpplena på smyckena. Jag hoppas de sitter! Hoppas även att någon blev inspirerad utav detta inlägg, och kanske provar att göra något liknande själv! 

Taco hej! ♥