Rosanna

Squidboy - färglagd i Photoshop
För ett fåtal veckor sedan satt jag i min uttråkan i stugan och ville påbörja någonting nytt i Photoshop. Jag plockade upp en teckning från arkivet i datorn, och började mjuka upp skuggningarna på Squidboy i PS. Efter det satte jag färg på honom. Det tog flera timmar att göra klart, men jag blev ändå rätt nöjd. Vad tycker du?
För övrigt ville jag säga att jag skaffade Fiverr idag, det är en sida där en kan göra kreativa uppdrag så som teckningar och musik för andra, och få betalt. Jag la upp att jag kan rita porträtt för 10, 20 och 25$. Var bara tvungen att dela detta ifall någon är sugen på ett porträtt av mig. Här är länken.
Dagens makeup

Jag har använt: 
Kat Von D Tattoo Liner i Trooper
Morphe 35U eyeshadow palette 
Kat Von D Lock It Foundation
ELF Acne-fighting foundation
RCMA puder
Kat Von D Liquid Lipstick i färgen Nahz Fur Atoo
Sleek Highlighting Palette i Cleopatra's Kiss
Viva La Diva läpplans i Raspberry
 
Kat Von D Tattoo Liner Trooper
Jag var i Göteborg på shoppingresa häromdagen. Göteborg är min favoritstad, de har ju bannemig Beyond Retro!! Köpte hängselbyxor och 60-tals klänning, men det är en annan historia. Jag var även inne på Sephora och köpte mina första Kat Von D-produkter! Fick tag på en liite för ljus foundation, läppstift, och den omtalade eyelinern många gillar, hennes tattoo liner i Trooper!
Provade på eyelinern idag, och såhär blev det. 
Jag behöver tydligen öva lite, stjärnan blev ju inte perfekt. Lol.