Rosanna

Ny retroklänning

Hittade en nice klänning på Myrorna idag, lite trasig där det rutiga möter kjolen, så jag satte dit ett skärp så att det inte skulle synas, men alltså, den är så fin ändå. In love. 
3 par nya örhängen
För tre månader sedan klippte jag håret kort och piercade öronen. 
Varför? 
1. Det är så snyggt med kort hår och stora örhängen.
2. Det är så fruktansvärt snyggt med kort hår och stora örhängen. 

Idag var jag på stan med två friendz, och vi gick och kollade i en rätt nyöppnad piercingbutik. Den har makalöst fina örhängen, och eftersom att det var 50% rabatt-erbjudande, köpte jag tre par. 
Jag är väldigt glad i materiell lycka, något jag kanske inte borde vara. Är särskilt exhalterad över de rosa örhängena, som för övrigt är mycket tunga. 
 
Roscoe's rachet salon - Jag blekte håret hemma
Efter att ha gått omkring med gröndassigt hår med enorm utväxt ett bra tag, kände jag för att göra något nytt. Att få bort grön hårfärg har folk sagt inte är det enklaste, och det skulle säkerligen bli ljusgrönt av blekning, så jag köpte en röd färginpackning från Maria Nila för att sen försöka neutralisera det gröna.
 
Så, jag blekte håret! Hemma!! Det gröna försvann direkt, fast blekningen lämnade kvar en riktigt gulorange ton, så jag rööööös och använde det röda från Maria Nila ändå. Jag sköljde ur det i säkert en kvart, utan att få vattnet rent. Håret blev neon, men jag blev nöjd. 
Här kommer före och efter!! 

Före
Efter