Rosanna

Beyond Retro HAUL
Var hälsad, simpla jordvarelse. 
Jag fick nyss hem ett paket på posten med kläder, från Beyond Retro. Mina närmsta vet att jag älskar Beyond Retro, kan gå in i Göteborgs butik och kolla på kläder i timmar. Mina närmsta vet också att det är sant, för de väntar inte så tålmodigt på mig m'ens jag frossar. 
 
Jag hade beställt 6 plagg, noga utvalda, inför sommaren. Det är första juni idag, och jag har min första sommarlovsdag. Passande!!
Jag tänker visa vad jag är mest exalterad över först, för det är den värd. Ett par dööööläckra shorts! Vill bara tillägga att jag provat alla plagg, och de sitter som en smäck! 
Hängselbixor. BIXOR. Eller shorts. W/E floats ya boat, mate. 
Mera shorts...
Ett par byxor i tunt tyg. 
Och denna störtcoola, croppade t-shirt. Går till midjan, vilket är den ultimata längden för mig, då jag inte tycker om för långa eller för korta tröjor. Jag var tvungen att ha den, den påminner mig lite om min favorit-skräckmangaförfattare, Junji Ito. Rekommenderar hans böcker!

Det var allt för mig, idag. 

Taco hej, korvpastej.
 
Maja

Åh, Beyond Retro är ju livet. Bästa är outleten i Malmö dock, köpte en helt perfekt jumpsuit där för 150 kr. En smula avis på hängslebyxorna ovan.

Svar: Eller hur!!Har aldrig besökt BR i Malmö, måste dit någon gång! Härligt ♥
Rosanna

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress