Rosanna

Jag är för jäkla kreativ, egentligen
Såhä ligger 'et te!!!
Översättning: Såhär ligger det till (på någon form av småländska)
Av allt kreativt jag gör, är majoriteten teckningar och målningar jag inte blir så värst nöjd med. Gällande pyssel, är allt så mycket enklare, om en vet vad tusan en gör, det vill säga. Det vet antagligen jag, nu när jag skriver det. Vad är det jag vet? Slog min redan ihoptrasslade hjärna ännu en knut på sig själv? 
Det krävs inte mycket talang för att pyssla, en lär sig jättefort, och det är enkelt, i alla fall det jag håller på med.
Jag håller på med egen smyckestillverkning. Ska jag vara fullt ärlig - så är jag i ett grymt bra flow. Jag har gjort 14 (nästan hela) halvfabrikat utav cabochons samt bokmärken idag, på någon timme. För mig lindrar pyssel ångest, att rita och måla gör inte det. Det ger mig snarare ångest, prestationsångest samt den vanliga versionen, men även en himla massa frustration. 
Tänkte posta lite utav det jag knåpat på, så här kommer det.
De klistras på ramberlocker, eller ringar, ja, vad du vill, honey. 
Bilderna kommer från min instagram @seaplantpie
 
 
Undrar du över något är det bara att fråga i kommentarsfältet. 

Taco bock!
Tre självporträtt - Skolarbete
Jag går på folkhögskola, studerar konst, eller ja, jag målar mer, studerar mindre (det vill säga inte alls, faktiskt)
Senaste uppgiften gick ut på någonting, och jag minns inte vad, om jag ska vara ärlig. Men jag målade mig själv som kungligheter från mycket länge sedan. Jag började måla med akryl, men efter tre stora, ofärdiga, och mycket dåliga verk, började jag med ett enklare medium - min ritplatta. Jag hann göra tre porträtt, med selfies på mig insatta istället för kungligheterna. 
Konstnärerna jag inspirerats av är Alexander Roslin och Joseph Karl Stieler. Jag har använt skisserna och konturerna från referensbilder via Pinterest, men allt annat är gjort utav mig.
Me, myself and I by seaplantpie
Me, myself and I pt. 2 by seaplantpieMe, myself and I pt. 3 by seaplantpie
HITTA MIG