Rosanna

Näsblodshistorier
Först och främst, är någon här känslig för näsblod? Eller kanske blod i allmänhet? Ber om ursäkt i förväg!! Jag själv någorlunda känslig, men bara för andras blod. Ber även ursäkt om någon blir triggad av mitt kollage nedanför. Till mitt försvar kan jag få lov att tala om - att det inte är äkta blod på bilderna. 
 
Har du någon rolig näsblodshistoria? Jag har en medelstor drös, och det bästa kommer till sist. Trust me!!
Jag får näsblod lite för ofta, vilket är konstigt då jag är odödlig (tills motsatsen bevisats). Kallar min näsa för "felkonstruerad". Ja. Det är väl bara ytliga blodkärl som är extra känsliga för, öh, till exempel nysningar, knytnävar, knän, bollar, datasladdar... 
Yes, my friends. It's true. *russian accent*
 
I grundskolan hängde jag och min kompis i skolbibblan för att bl a ladda ner IMVU utan tillstånd (kunde varit online på Pornhub, tänk er hur det hade varit!!) , och även att kolla på roliga videos. Jag fick en fantastisk idé! Jag skulle visa min vän "Peanut Butter Jelly Time", vilket, för er som inte vet, är en tecknad, dansande banan med lite fräck musik på Youtube, som sjunger, "I'ts peanut butter jelly tiiiiiime". Varför jag tyckte att detta var roligt, är något jag fortfarande inte förstår, men det är fan helfestligt?! Jag fnös till och började skratta, och till min stora förvåning, vad halva jag täckt i blod. Livrädd. Näsblod. WHY. WHYYYY. När nästa lektion skulle börja satt jag med papper i trynet. Folk undrade. 
 
Hm... när har jag mer fått näsblod...? Under en engelskalektion var det aktuellt. Även under en franskalektion. När mer??? När jag duschat, badad i pool! JA, shit, det har hänt två gånger att min näsa börjat forsa blod under bad. Här kommer en sådan historia!

Det var bad på idrotten, allt var frid och fröjd, jag var under vattnet. Det smakade blod. Min kompis var också under vattnet. Det smakade blod för henne med. När jag kom upp med huvudet ur vattnet, stod saker inte rätt till. Det bara blödde och blödde, min lärare drog upp mig ur vattnet, och folk trodde att jag skadat mig. Människor tittade, och undrade. Jag fattade ingenting. 
 
Nu, till min favorithistoria!!!
 Jag har väl provocerat Mr Sir X (okänd) i min familj några gånger, och den har givit mig näsblod typ 2 gånger, men min favorit är missödet då jag snott dens strumpor, vilket tydligen hände rätt ofta på den tiden, och den tog tag i min datorsladd, utav någon anledning, har jag förträngt detta, eller var det smällen då den träffade min näsa som orsakade black-outs? Det var tydligen en olycka, hur vet jag inte, och sekunder efter att den, (datorsladden) träffat min snok, fick personen stora ögon, och sträckte fram sin hand för att skyla min arma näsa - ifrån allt blod. Jag kommer aldrig glömma dens min under detta förlopp. Det forsade och forsade, och öh, forsade ännu mer. Vi - den, jag och morsan försökte stoppa blodflödet i en timme. Ska jag vara fullt ärlig, I had the time of my life. Det var så jäkla roligt. Stod och skrattade me'ns blodet forsade inuti min hals och gav mig halsont. Jag stannade hemma dagen efter detta. Ville inte trigga igång det igen, när det väl hade tagit slut. På redigt, det var roligt! Betvivla hemskt gärna min typ av humor. Jag förstår den inte själv. 
 
  Idag irriterade pollen min arma lilla näsa, och jag nös. Det blödde. Jag tror att det har med mina gener att göra, allt hemskt kommer från en ort utanför Näss... Skoja!! Om någon här vet vilket ställe jag talar om, shhhhhhhhhh.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress